petek, 8. april 2011

znamkice

Zelo rada hodim na pošto. In pošiljam čestitke, paketke, kartice. In zelo rada na te čestitke, paketke in kartice prilepim kakšne lepe, posebne znamkice. Hvalabogu imamo na naši pošti zelo prijazno poštarco, ki mi vsakič z velikim veseljem pokaže vse nove znamke in mi jih tudi po pet gor prpopa. V vseh letih od kar živim pod pošto Prem, mi še ni prilepila tiste bele računalniške. :)

Pa mi je zadnjič predlagala naj se včlanim v filatelistični klub. Fora je v tem, da mi bo vse nove znamke čuvala (mislim da) 20 dni. Pa sem rekla o super, vzamem takoj. Tako in tako jih sproti kupujum, pa tudi če imam kakšne posebne na zalogi. Edino nisem sigurna, če morem potem obvezno vse uzet - tudi tiste, ki mi morda niso lepe. Ma se bomo že zmenle. Pa še je rekla, da mi bo po poštarju Jadranu poslala vrednosti znamk, tako da lahko čestitke in paketke vržem kar na svojo kuhinjsko vago in sama prilepim znamke. Če bo kaj zmanjkalo mi bo že dodala.. Kaj ni fanj? :)


Tako zdaj že čaka kitajski zajc, maškare, narodne noše, srček...

3 komentarji:

  1. Kako malo je potrebno, da smo srečni: nekaj dobre volje in lepih besed ter pripravljenost dobro delati svoj posel. Pohvali poštarco še v mojem imenu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, stvarno neke znaju biti posebno lijepe. Sjetila si me da bih morala potražiti, mislim da još uvijek negdje imam album s poštanskim markama iz djetinjstva. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Helpful info. Lucky me I found your site unintentionally,
    and I'm stunned why this coincidence didn't took place earlier!
    I bookmarked it.
    My web site > largest online casino

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me