sobota, 26. februar 2011

martinčkanje

Pri nas doma smo se letos pravočasno pripravili na (udobno) martinčkanje. Smo kar zvesti martinčkarji - samo malo sončka, pa smo že pred hišo. Najpogosteje po kosilu s kafjetkom. ;) - najpogosteje ob delavnikih, med vikendom raje v kak hrib.
Ker nas je pa pri naši hiši vsako leto več in se vse pogosteje soočamo s pomanjkanjem takšnih in drugačnih ležalnikov, ribiških stolčkov, pručk.. je Nebo naredil klop.


Zaenkrat je še brez pouštrou, ker se z Nebotom še nismo zedinila glede barv in trdote / mehkobe pouštrou. Jst bi mehkejše, Nebo pa pravi, da raje ne, ker pol se pa res ne bo ustal z nje. :)


Zela na komot na njej sedi naša 3 - članska družina.

Zdaj je na vrsti mizica. Ena taka, ki bo šla pod klop in bo vedno tam kjer jo rabiš. Trenutno imamo eno z Ikee, ki služi tudi kot moja nočna omarica ali pa Ivanu kot mizica za igranje. In potem včasih že s kafetom u roki iščeš po hiši mizo. :) Za mizo pa ograja. Ker tisti naš črv že kar konkretno koraka.. :)

2 komentarja:

  1. Tole zgleda vse tako lepo obdelano, pobrušeno po vogalih, mehko zaobljeno in komooooot. Wauuu.
    Všeč ♥ ♥


    PS: me je oče mizar že v otroštvu učil prepoznat kvalitetno obdelavo, zato pa tko dol padam ob tvojih "lesenih" objavah :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si pa res srečnica. Imaš mizarja - umetnika pri hiši. Čudovite mojstrovine prihajajo izpod njegovih rok.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me