sobota, 30. januar 2010

medo kontrolor

Evo nas.. počasi dobivamo en ritem, ta hujši teden je za mano.
Spet sem vzela v roko škarje, šivanko, filc.. in prav fino sem se počutila - no zrezala sem samo par zvezdic za naš home-made koledar ampak počasi se vračam. ;)

Tale medvedek je nastal kmalu po novem letu vendar ni še imel koga za kontrolirat. V glavi sem si ga nekako drugače predstavljala ampak na koncu vseeno ni izpal tako napačen.


Sem imela neko manijo s tem filcom - ampak nikakor pa da ta filc steče pod šivalnim strojem. Tako, da sem se raje kar na roke lotila. Sej, ko bo Ivan začel stvari v usta tlačit ga bom verjetno mogla umaknit, ker moker filc... Bljak!


Medo kontrolor ima pod kontrolo vse. Vsak gib, vdih, obrat, nasmeh.


12 komentarjev:

  1. če ni to najbolj kul kontrolor ever! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. razmišljam.. kaj misliš, da bi mi lahko naredila enega dvometrskega kontrolorja za v pisarno? ni nujno, da je plav.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. sej bi naročila enga za lovriča, ma že vse v usta tlači. bom pa pršla na inštrukcije tako lepega šivanja na roke. jaz sem bolj šlampasta.

    OdgovoriIzbriši
  4. ninalena a misliš, da bi ta kontrolor pregnal tvojo lenobo, ko te ta zagrabi?! bi rabu en malo bolj strog pogled menda... ;)
    pa razmišljam kolko časa bi rabla, da bi na roke zašila dvometrskega kontrolorja... pa kolko polnila bi rabla... si pripravljena žrtvovat tolko kušinov? ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. kako fina družba za ivana! jst imam še vedno mojega medota, se še kar dobro drži za svojih 23. bolj kot jst, se mi zdi. :)

    meni je zelo lepo videt, da ima otrok eno svojo THE igračo, ki ga spremlja skozi leta. nas je 6 mulcov doma in vsi imamo svoje medvede in zajce in dekce še zdaj.

    OdgovoriIzbriši
  6. ja mi trije imamo tudi še svoje dekce od pranone. in ivan jo je tudi že dobil od svoje. pravzaprav dve. to res ostane en lep spomin.

    če povem po pravici ivan sploh še nima nobene igrače - razen ajdinega lesenega avtomobilčka :)- meda kontrolorja pa uvrščam bolj pod okras. pa tudi rada bi, da ima omejeno a kvalitetno število igrač.
    všeč so mi nanice. mogoče mu eno zašijem iz bolj obstojnega materiala.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo kjutkan medo in všeč mi je kar je zadaj drugačne barve.

    OdgovoriIzbriši
  8. IIIIiiiii... Topim se... nad medom kontrolorjem, črnimi laski in besedo "kušin" :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Super je! In na roko zašit izpade veliko veliko boljš in lepši kot na mašinco! Blagor Ivanu :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me