sobota, 17. april 2010

nikoli ne reci ne, ne bom

Enkrat sem odšla na drugi konec Slovenije na eno srečanje. Tam so potekale razne delavnice - izdelovanje nakita, pa fimo klobas, kvačkanje s perlicami.. Saj se skoraj več ne spomnem, ampak kar nekaj žensk je pokazalo svoje veščine. Ti si pa lahko opazoval, spraševal, poskušal tudi sam.

V enem kotu so se izdelovale stekleničke upanja - to so bile male stekleničke in vešče majstrice so jih oblačile v takšne in drugačne fimo vzorce. In potem kar naenkrat pride k meni (mislim da) ena od organizatork in reče, da mora vsaka udeleženka izdelati vsaj eno stekleničko upanja. O ne, ne - sem rekla. Jaz pa že ne. Ma, da mi plačaš se ne lotim tega!!
Me je kr ene malo grdo pogledala in mi porinla en kos rdečega fimota v roke.

Sem se usedla na rob ene mize, jezno gnetla uni fimo in si mislila svoje. Čez nekaj časa sem ji vrnila pregneten rdeč fimo in ji rekla - jst tega ne znam!
To je bilo par let nazaj.

Danes sem si kupila 5 paketkov fimota! :)


Za vse je kriva Pepermintkova Katja - kaj si šla objavljat une fimo knofke??! ;) Me je primla taka volja jih naredit, da si danes nisem mogla pomagat, ko sem šla mimo Prometeja.

Pri Kimmie Prout pa si prav pošteno napaseš oči...

4 komentarji:

  1. hehe, pa si ti ziher, da si kupila Fimo? ker mene tele barve na cernit spominjajo :)))))) pa pakunga tudi. v glavnem, lepo delaj in potem kaj hitro pokaži.
    Uhh, koliko se nabere teh reči "nikoli ne bom delala", ob katerih potem čisto uživano :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ne, ne sej je cernit - prodajalka je rekla, da je to isto kot fimo samo brez nekih strupenih delcev al nekaj takega..
    (ko sem pisala objavo, se mi ni dalo do sobe pogledat - samo sem vedla da je nekaj na c - lenoba jaz) :))

    OdgovoriIzbriši
  3. ja zdej pa name krivdo vališ, a? :)

    punce so debatirale pod objavo na pepermintu, kako naj bi se tisti vzorčki naredili... čeprav ideja o valjanju ni slaba, se mi vseeno zdi, da so nekateri kar s kakšnim flukijem narisani. ker so tako zelo drobni, zato. :)

    veselo ustvarjanje, pa da pokažeš izdelke!

    OdgovoriIzbriši
  4. meni je pa fimo všeč - samo še kaj moram iz nje narest. nisem najbolj vešča, kaj enostavnega mi pa uspe narest. sem pa tudi jest razmišljala o unih knofkih. dobra ideja. so mi prav všeč. bom prišla na inštrukcije izdelovanja vzorčkov .-)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me