petek, 10. september 2010

žepki za soudke

Kot ste že opazili po mojih objavah, se pri nas rojeva na veliko.. ;) in da ne skačemo nonstop po trgovinah, smo se pri nas odločili da bomo malim črvičkom kr soudke dali.
Eni ponavadi kr u žep zapeštajo ma jst rada kompliciram, pa se pol ubadam s tem kako kuvertko naredit - ker čestitke so že u porodnišnico letele.

Včeraj, ko smo se vozili u Bistrc je Nebo predlagal, da bi že kr takoj en obisk odpravili pa mi ni blo jasno kam misli soudke dat. "Sej ima mama kako belo kuverto..", pravi. Koga?! U belo navadno kuverto?! O ne ne!! Bom jst kuverto naredila. In se je kompliciranje začelo...
Ob devetih, ko je Ivan zaspal sem se lotila. Pa sem strigla, lepila, printala, barvala, barvice, flomastri, tempere, okvirčki... Ob enajstih in pol, ko so bile kuvertice končane jih strokovno pregledam in... vržem v smeti! In začnem jovo na novo.

Uglavnem končni izdelek je to..



Kuverte iz gladkega kartona in gor pripet angelček, ki pa si ga lahko obesijo kamor hočejo. Kar enostavno na koncu izpalo ampak se mi zdi zanimivo. Pa u Hoferju sem kupila te ježke, ki so lepo na krogce zrezani - v paketu jih je 70 za 1.30e.

Zdaj lahko industrijsko izdelujem žepke za soudke. No še 68 jih lahko naredim. :)

4 komentarji:

  1. toliko časa, kot sem se pasla po tejle objavi, se pa zlepa ne po kateri... zelo cart, zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, so cartik! Pa angelčki so prav posebni!
    Je pa res, da nam dela to "pakiranje" denarja ponavadi veliko težav, ti si jo zelo posrečeno rešila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nora ideja...tako za denar, kot za angelčke. Jaz sem jih delala eno leto za dodatek k božičnim darilom ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me