sobota, 1. januar 2011

obešalnik za gospodične

Kot se spodobi za novo leto, začenjam na frišno. S frišnimi, nežnimi barvami. :)
Izdelala sem ga že kar nekaj časa nazaj, ma sem čakala, da pride v male roke, da ne pokvarim presenečenja. Zdaj, ko pa že visi pri mali gospodični, ga lahko tudi javno objavim. :)

Obešalniček sem naredila prvi blogerski črvičici (od teh, ki jih jaz poznam seveda!) - gospodični Hanni od Črtaste Špele. Sem gruntala, kaj naj ji pošljem - za križkanje ni bilo dovolj časa, servetkov sem se po novoletnih čestitkah za nekaj časa naštufala, fimo sem tako hermetično zaprla, da se mi ga ni dalo vleč ven, velike knjige o pletenju še nisem naštudirala.. Pa mi je kliknilo zvečer, ko sem vzela Ivanovo spalno vrečo z mehcenega obešalnička..

 Najprej sem mislila filcaste črke gor šivat, pa sem se odločila za štikanje. Za prvič je izpadlo kar vredu (če ne gledaš preveč od blizu). Seveda se filcu nisem mogla izognit.

 Sem se bala, da ne bi bilo preveč čičkasto, pa je rekla mama, ki je bila trenutno na obisku, da ne more bit čičkasto, če uporabljam samo dve barve. Plus en mičkin gumb.;)

 Oblekca ni del darila. To jst šparam, če bo Ivan kdaj imel sestrico.:) Sem samo hotela pokazat, kako si gospodične lahko pospravijo svoje kiklce.

Aja, ta obešalniček tudi diši. Med polnilo sem dala ene par kroglic s tistih vrečk, ki se jih da med obleke, da dišijo. Upam, da obešalniček ne bo samo za okras (!!) in da bo Hanna tudi kaj gor obesla. ;)

6 komentarjev:

  1. super si to naredila!pa da diši, mi je še posebej všeč

    OdgovoriIzbriši
  2. kako cartkano! i, seveda bo Hanna nanj obesila najnajnajlepšo oblekico!

    OdgovoriIzbriši
  3. Na...pa me si me prehitela :) Itak, da se bom tudi na mojem blogu hvaaalila na veliko :)))
    Tole je bilo res tako lepo presenečenje. Zaenkrat ga še nič ne bom tiščala v omare...mi je preveč lep, da bi ga skrivala :) Visi na vidnem mestu in vsakič, ko grem mimo, ga znova občudujem :)
    No...več pa na črtastem :D

    OdgovoriIzbriši
  4. naaajsič!
    tudi za velike gospodične bi bil to lep gadget!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me