sreda, 23. februar 2011

bo počasi zadosti

Tega nebloganja mislim. Diploma gre. Vsaj meni se zdi tako. :) Samo sem ugotovila, da lahko kako minutko med dnevom, ko se Ivan tolko zaigra, da se mama lahko usede za računalnik (kot naprimer zdaj), tudi posvetim kakšni novi objavi. Sej ustvarjala sem bolj malo. Skoraj nič.


Prejšnji teden sem se naprimer lotla tega križkanja. Ampak moje križkanje te dni zgleda tako: dokler se Ivan pri mizi igra s svojim lesenim orodjem naredim pet križcev. Potem odkrije svojo že pozabljeno foro "mama glej kako stvari padajo na tla". Mama naredi tri križce, pobere igrače. Tri križce, pobere igrače. Ivanu dovolj lesenega orodja. Se preselimo na veliko pojstlo in med prepevanjem kilikilikilijakazaka Ivan posluša in maha s kremo po zraku, meni pa uspe narediti dve vrstice. Potem dva dni nič. Tako nekako in naprej. :)

Sem pa januarja ustvarjala malo drugače. 


Za Ivanov prvi rojstni dan smo furali kmetijo. Torto sem spekla kar sama iz bele čokolade, maskarponeja in smetane. Idejo za okras pa sem si sposodila pri Peguli.

Ivan me zdej vleče za prst. Na vrsti je nov giro po hiši. :)

4 komentarji:

  1. aja.. figurice na torti so skenirane iz knjige Kdo je to? kupite jo v knjigarni kres pod gradom v ljubljani. z ivanom priporočava. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. kapo dol, da ob detetu pripravljaš diplomo, poleg tega pa še ustvarjaš in skrbiš za objave.
    da ne govorim o sladkostih... mmm, tortica zgleda od sile slastna!

    OdgovoriIzbriši
  3. @mojca, da moja diploma napreduje gre velika zahvala tudi nonam, ki vsake tolko počuvata, da bolj v miru pišem. ustvarjam bolj v nočnem času, ko sem preveč utrujena za študiranje. križkanje me pa itak sprošča tako, da mi paše naredit par križcu pred spanjem.
    največji problem je pospravljanje.. :)
    torta je pa zginila endvatri. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. o lušne živalce na torti. vse najboljše Ivanu!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me