četrtek, 17. december 2009

božično veselje...

Tistim, ki je mraz v ročice, naj pokuka k p e p e r m i n t u . Tri pare najsrečnejših ročic bodo greli Katjini grelčki ...


Pri objemi drevo pa boste lahko z malo sreče, kakšnim lepim komentarjem ali željo, svoje potrebščine nosile v super torbici Ptička kraljička...


Jaz pridno ustvarjam.. na mizi imam raztegnjenih in načetih 100 del. Pa kaj, če bi to, pa kaj, če bi to zavila v to, pa kaj če to raje pobarvam... aaaaa!!
Nekaj božičnih daril je že končanih vendar bom mogla počakat z objavo, saj dotični ljudje berejo ta blog. :) Naj pa povem, da me je total prijela mrzlica izdelave filcastih grelčku za tulifončke.. Po Nininem in pepermintovem tutorialu pa sem se celo lotila kvačkat svoje lastne grelčke. Celo sem zbrbala eno lila volno. Malo mi gre počasi, ker imam rahlo defektne roke in moram vsako tretjo vrsto razkopat, pa širit, pa stiskat... :) - še vedno me muči nespečnost, pa imam čas kvačkat ob 4.30 zjutraj... :)

2 komentarja:

  1. no, če ti res ne bo šlo tole kvačkanje in/ali če boš med izžrebani, dobiš take grelčke iz lepe mehke lila volne, a prou? :) svoje pa pokaži na blogu, ziher bodo luštni!

    OdgovoriIzbriši
  2. ne skrbi.rabiš malo vaje,potem je otroško lahko;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

berejo in gledajo me